Ön mellett állunk az alapanyag beszerzéstől a késztermék exportig

A Vámtanácsadó Kft 1996-ban az államilag liberalizált külkereskedelemi tevékenységek elősegítése céljából alakult. Cégünk alaptevékenysége, a külkereskedelmi technikák ismertetése és az ismertetésen túl a technikák operatív megvalósítása, különböző gyártási és külkereskedelmi tevékenységeket végző gazdálkodók körében.

Vállalkozásunk életében a következő fordulat 2004-ben, hazánk uniós csatlakozásakor állt be. Az új jogszabályi környezet megkövetelte, hogy szolgáltatási palettánkat újabb elemekkel bővítsük, a meglévőeket pedig aktualizáljuk.

Intrastatban és EU-s pályázatok írásában megszerzett tudásunkat, OKJ-s oktatások keretében több száz hallgatónknak adtuk át. Vámszolgáltatási tevékenységünket igénybe vevő partnereink munkatársait és esetenként fontosabb kereskedelmi partnereit pedig egyedi szakmai tartalmú tréningekkel képeztük és képezzük.

2010-re a Vámtanácsadó Kft. portfóliója teljessé vált, azaz az eseti tanácsadástól kezdődően a szállítmányozási és vámfolyamatok egyedi, személyre szabott megtervezésén és kivitelezésén keresztül, az áruk raktári folyamatainak koordinálásáig minden külkertechnikai feladatkört magában foglal.

Célunk, hogy az Európai Közösség normáinak megfelelő ellátási láncban, külkertechnikai szakértelmünkkel és operatív szolgáltatásainkkal, egyértelmű jogi környezetben tegyünk eleget megbízóink igényeinek.

Mennyiben vagyunk mások, mint versenytársaink?

  • A teljes külker folyamatra átfogó megoldásokat kínálunk
  • Mi preventíven gondolkodunk, a lehetséges (pozitív és negatív) következményekkel számolva
  • Velünk tervezhet, munkaidőnk és annak ára kiszámítható
  • Mi nem „okosba” végezzünk feladatainkat! Tevékenységünket ügyfeleink számára transzparenssé tettük
  • Velünk nem kockáztatnak partnereink. Munkánkért anyagi felelősséget vállalunk
  • 25 évnyi szaktudásunkat állítjuk az Önök szolgálatába

A VÁMTANÁCSADÓ Kft.

Kiszámítható
Transzparens
Kockázatmentes