Jogi nyilatkozat

A Vámtanácsadó Kft. honlapját látogatók, szolgáltatást igénybe vevők elfogadják az alábbiakat:

A honlap bármely célú látogatását, használatát mindenki saját belátása alapján, saját felelősségre teszi.

A honlap látogatásával, használatával kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, kárért a Vámtanácsadó Kft-t, illetve a honlap készítőit, az üzemeltetésben résztvevő feleket semmilyen felelősség nem terheli.

A Vámtanácsadó Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, egyes, vagy összes szolgáltatását megszüntesse.

A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Vámtanácsadó Kft-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.

A Vámtanácsadó Kft. törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.

A Vámtanácsadó Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy bármely az oldalakon található tartalom szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állhat. Ezen anyagok, dokumentumok bármilyen nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy és egyéb szellemi jogok megsértése, és egyéb jogellenes cselekmények alapján, a Magyar Köztársaságnak a fennálló nemzetközi kötelezettségeivel és az Európai Unió jogszabályaival összhangban kártérítést és további jogkövetkezményeket vonhat maga után.

A Vámtanácsadó Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az általa szolgáltatott oldalak kapcsolódnak, vagy amelyekre azok hivatkoznak, és nem feltétlenül támogatja az ezekben kifejtett nézeteket.